Direktør, Governance & Procesarkitektur

Involvering i forankring gør forskellen

“Mange går, når processen er udformet. Få går, når processerne er implementeret. Vi går, når det virker i den daglige drift. For kun med denne konkrete forankring i organisationen opnår I reel værdi af investeringen og samarbejdet.”

Jan er en erfaren, løsningsorienteret og kreativ leder, der evner at arbejde metodisk og vedholdende i komplekse og stressede situationer. Disse egenskaber, sammenholdt med mange års praktisk erfaring fra store organisationer og Forsvaret gør, at han har mange strenge at spille på, når det drejer sig om ledelse af forandringer og deres implementering.

Fordi Jan er fleksibel, helhedsorienteret og forandringsparat, er han en værdsat samarbejdspartner for mange organisationer. Her har Jan  gennemført såvel infrastruktur- og udrulningsprojekter som store forandringsprojekter. Som procesarkitekt har han bl.a. stået bag Service Management-installationer i komplekse infrastrukturer, ligesom han har solid erfaring som procesarkitekt og procesejer af processer i den daglige drift.

Den praktiske erfaring er funderet med løbende efteruddannelse og certificeringer inden for COBIT, ITIL, TIPA modenhedsmodel og Projektledelse. Jan er stadig tilknyttet Forsvaret, hvor han som Oberstløjtnant af reserven indgår i chefgruppen ved Ingeniørregimentet.

  • Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive vist. Felter markeret med * skal udfyldes

Post comment